בלוג לעסקים
דף הבית » בלוג לעסקים
בעולם העסקי הדינמי של היום, מידע עדכני וכלים ניהוליים הם המפתח להצלחה. במדור זה, נביא לכם את החדשות האחרונות, הטיפים המעשיים והמגמות החמות שיסייעו לכם לנווט את העסק שלכם אל עבר הצלחה מתמשכת. בין אם אתם בתחילת הדרך או מנהלים עסק ותיק, כאן תמצאו את המידע הדרוש לקבלת החלטות מושכלות ולמימוש הפוטנציאל העסקי שלכם.
מפתח להצלחה: חדשות ועדכונים מעולם העסקים
הכוח לשינוי בעידן החדש נכתב על ידי נדב פרץ יעוץ עסקי מקבוצת המפתח האתגרים שמפעלי יצור בישראל נתקלים בהם היום הם רבים ומגוונים, וכוללים בעיות כוח אדם, צורך באופטימיזציה של
בעולם העסקי התחרותי של ימינו, קבלת החלטות מושכלות היא המפתח להצלחה. יזמים רבים מוצאים עצמם בפני צומת דרכים, מתלבטים האם להשקיע זמן ומשאבים בפיתוח מיזם חדש או כניסה לתחום עסקי
מאת: נדב פרץ, יועץ עסקי מומחה לפתיחת עסקים, קבוצת המפתח ישראל, מדינה הנמצאת בעימות מתמיד, מתמודדת לא פעם עם שאלות בנוגע להשפעת המצב הביטחוני על עולם העסקים. אחת השאלות הנפוצות
מאת: נדב פרץ, יועץ עסקי, קבוצת המפתח פרוץ מגפת הקורונה טלטלה את עולם העבודה והביאה איתה שינויים רבים, ביניהם עלייה משמעותית בהעסקת עובדים מהבית והיא נמשכת איתנו עד היום לשנת
עסקי מזון המחזיקים רישיון יצרן יהיו תחת הפיקוח של משרד הבריאות (שירות המזון הארצי והמערך הארצי לבריאות הסביבה) באופן שוטף. גם במהלך התקופה בה רישיון היצרן בתוקף, מתקיימות ביקורות (פתע
בשנים האחרונות תעשיית המזון קיבלה תנופה אדירה, רואים זאת הן בקרנות השקעות אשר רוכשות מפעלי מזון, ומזוגים בין חברות מזון שונות, היווצרות תאגידי מזון או התחזקות תאגידים תחת חברות השקעות
חוק ההסדרים אושר ופורסם בנובמבר 2021 והציג רפורמה בתחום המזון. הרפורמה באה לידי ביטוי בתיקונים בחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון) תשע"ו- 2015 ועוסקת בכמה נושאים- אימוץ הדין האירופי בעניין
בשנת 2023 פורסמו "קווים מנחים לקביעת אורך חיי מדף בידי יצרן נאות", ע"י משרד הבריאות. מסמך זה מאפשר ליצרן הנאות לקבוע את חיי המדף של המוצרים שלו, בהסתמך על תיקוף
בעולם העסקים הדינמי והמתפתח ללא הרף, הדרך מרעיון פשוט למיזם משגשג ולהצלחה הוא לרוב מורכב ומאתגר. זה נכון במיוחד עבור מפעלים, שבהם ההימור גבוה והגורמים המשפיעים על ההצלחה הם רבים
מפעלי מזון מחוייבים ברישיון יצרן. בעולם העסקים, במיוחד במגזרים המשפיעים ישירות על בריאות הציבור, אמינות היא בעלת חשיבות עליונה. עבור עסקי מזון , נאמנות זו קורית באמצעות קבלת רישיון יצרן
מפעלי מזון מחוייבים ברישיון יצרן. בעולם העסקים, במיוחד במגזרים המשפיעים ישירות על בריאות הציבור, אמינות היא בעלת חשיבות עליונה. עבור עסקי מזון , נאמנות זו קורית באמצעות קבלת רישיון יצרן
המדריך הזה נועד לסייע בעקיפת מכשולים נפוצים ולהבטיח שתבחרו בשם שיכלול את מהות המותג שלכם ויעורר תהודה בקרב קהל היעד שלכם. מטרתו לסייע לכם להגיע להחלטה שתמלא אתכם גאווה ותישאר

במאמר זה נצלול לנושא שעלה בראשם של רבים: המעבר משכיר לעצמאי. זהו שינוי משמעותי, מסע מלא באתגרים והזדמנויות כאחד. אבל אל תחששו! אנחנו כאן כדי להדריך אתכם בכל שלב. אנו
שיתופי פעולה עסקיים יכולים להיות דרך טובה מאוד להרחיב את טווח ההגעה של החברה שלכם ולהגדיל את הרווחים. עם זאת, כמו כל אסטרטגיה עסקית, יש גם יתרונות וגם חסרונות לשיתופי
בעולם העסקים המתפתח ללא הרף, הדרך להצלחה בדרך כלל מלאת אתגרים. בין אם אתם יזמים ותיקים או רק בתחילת דרככם, התהליך לפתיחת עסק יכול להיות לא קל בכלל. ישנם כל
בתקופה האחרונה אנו עדים לבעיה תזרימית קשה אצל עסקים בעקבות עליית הריבית הגדולה בחצי שנה אחרונה. כיום, הריבית הבסיסית פריים 5.25% שעד לפני זמן לא רב היה כ-1.6% דבר זה