בלוג לעסקים

בעולם העסקי הדינמי של היום, מידע עדכני וכלים ניהוליים הם המפתח להצלחה. במדור זה, נביא לכם את החדשות האחרונות, הטיפים המעשיים והמגמות החמות שיסייעו לכם לנווט את העסק שלכם אל עבר הצלחה מתמשכת. בין אם אתם בתחילת הדרך או מנהלים עסק ותיק, כאן תמצאו את המידע הדרוש לקבלת החלטות מושכלות ולמימוש הפוטנציאל העסקי שלכם.

מפתח להצלחה: חדשות ועדכונים מעולם העסקים

ייעוץ עסקי למפעלי יצור בישראל

הכוח לשינוי בעידן החדש נכתב על ידי נדב פרץ יעוץ עסקי מקבוצת המפתח האתגרים שמפעלי יצור בישראל נתקלים בהם היום הם רבים ומגוונים, וכוללים בעיות כוח אדם, צורך באופטימיזציה של

קרא עוד »
האם כדאי לפתוח עסק בזמן מלחמה?

מאת: נדב פרץ, יועץ עסקי מומחה לפתיחת עסקים, קבוצת המפתח ישראל, מדינה הנמצאת בעימות מתמיד, מתמודדת לא פעם עם שאלות בנוגע להשפעת המצב הביטחוני על עולם העסקים. אחת השאלות הנפוצות

קרא עוד »
עבודה מהבית: מהפכה בעולם העבודה

מאת: נדב פרץ, יועץ עסקי, קבוצת המפתח פרוץ מגפת הקורונה טלטלה את עולם העבודה והביאה איתה שינויים רבים, ביניהם עלייה משמעותית בהעסקת עובדים מהבית והיא נמשכת איתנו עד היום לשנת

קרא עוד »
פיתוח ובקרה על עסקי מזון

עסקי מזון המחזיקים רישיון יצרן יהיו תחת הפיקוח של משרד הבריאות (שירות המזון הארצי והמערך הארצי לבריאות הסביבה) באופן שוטף. גם במהלך התקופה בה רישיון היצרן בתוקף, מתקיימות ביקורות (פתע

קרא עוד »
המדריך להשקעות בתעשיית המזון

בשנים האחרונות תעשיית המזון קיבלה תנופה אדירה, רואים זאת הן בקרנות השקעות אשר רוכשות מפעלי מזון, ומזוגים בין חברות מזון שונות, היווצרות תאגידי מזון או התחזקות תאגידים תחת חברות השקעות

קרא עוד »
קביעת חיי מדף של מוצרי מזון

בשנת 2023 פורסמו "קווים מנחים לקביעת אורך חיי מדף בידי יצרן נאות", ע"י משרד הבריאות. מסמך זה מאפשר ליצרן הנאות לקבוע את חיי המדף של המוצרים שלו, בהסתמך על תיקוף

קרא עוד »
המדריך לפיתוח עסקי למפעלים

בעולם העסקים הדינמי והמתפתח ללא הרף, הדרך מרעיון פשוט למיזם משגשג ולהצלחה הוא לרוב מורכב ומאתגר. זה נכון במיוחד עבור מפעלים, שבהם ההימור גבוה והגורמים המשפיעים על ההצלחה הם רבים

קרא עוד »
רשיון עסק לעסקי מזון

מפעלי מזון מחוייבים ברישיון יצרן. בעולם העסקים, במיוחד במגזרים המשפיעים ישירות על בריאות הציבור, אמינות היא בעלת חשיבות עליונה. עבור עסקי מזון , נאמנות זו קורית באמצעות קבלת רישיון יצרן

קרא עוד »
המדריך לרישיון יצרן

מפעלי מזון מחוייבים ברישיון יצרן. בעולם העסקים, במיוחד במגזרים המשפיעים ישירות על בריאות הציבור, אמינות היא בעלת חשיבות עליונה. עבור עסקי מזון , נאמנות זו קורית באמצעות קבלת רישיון יצרן

קרא עוד »
איך בוחרים שם לעסק?

המדריך הזה נועד לסייע בעקיפת מכשולים נפוצים ולהבטיח שתבחרו בשם שיכלול את מהות המותג שלכם ויעורר תהודה בקרב קהל היעד שלכם. מטרתו לסייע לכם להגיע להחלטה שתמלא אתכם גאווה ותישאר

קרא עוד »
איך להפוך משכיר לעצמאי?

במאמר זה נצלול לנושא שעלה בראשם של רבים: המעבר משכיר לעצמאי. זהו שינוי משמעותי, מסע מלא באתגרים והזדמנויות כאחד. אבל אל תחששו! אנחנו כאן כדי להדריך אתכם בכל שלב. אנו

קרא עוד »
יעוץ עסקי לעסקים

בעולם העסקים המתפתח ללא הרף, הדרך להצלחה בדרך כלל מלאת אתגרים. בין אם אתם יזמים ותיקים או רק בתחילת דרככם, התהליך לפתיחת עסק יכול להיות לא קל בכלל. ישנם כל

קרא עוד »
השפעת הריבית על עסקים

בתקופה האחרונה אנו עדים לבעיה תזרימית קשה אצל עסקים בעקבות עליית הריבית הגדולה בחצי שנה אחרונה. כיום, הריבית הבסיסית פריים 5.25% שעד לפני זמן לא רב היה כ-1.6% דבר זה

קרא עוד »