המדריך לפתיחת חנות למכירת אוכל ביתי מהבית!

אוהבים לבשל? מחוברים למטבח? המחמאות שאתם מקבלים על אוכל שאתם מכינים לא נגמרות? באפשרותכם להקים חנות למכירת אוכל ביתי מהבית. ענף חנויות האוכל בישראל מגלגל מיליוני שקלים בחודש. התחרות גבוהה אך אין היצע גבוה בכל תחום. אם חשבתם להקים עסק למכירת מנות ביתיות וחמות, חשוב שתקחו כמה נקודות בחשבון. המומחים של ליווי והקמת עסקים יפרטו עבורכם את השלבים לפתיחת חנות למכירת אוכל ביתי.

מי קהל היעד?

  1. משפחות.
  2. יולדות.
  3. נופשים ותיירים.
  4. מפגשים חברתיים. 
  5. אירועים ושמחות.

מה צריך לבדוק לפני שמקימים חנות למכירת אוכל ביתי מהבית?

מנה חמה

פנו אלינו לקבלת ייעוץ ראשוני ללא התחייבות:

    1. בדיקת עלויות ותמחור נכון – לפני שאתם פונים למטבח ומתחילים לבשל, אתם חייבים לפנות לייעוץ עסקי. רק כך תהיו בטוחים שהעסק שלכם באמת רווחי ומשתלם. לא תוכלו לחשב בעל פה את העלויות וההוצאות שלכם בעל פה. אתם צריכים לבנות תוכנית עסקית מתאימה הנוקבת בתמחור מוצרים נכון. היא תכלול את הזמן אותו אתם משקיעים להכנת המאכלים, הזמן בו אתם קונים את המוצרים הנדרשים, המזגן, התנור וכו. כך שאם אתם רוצים באמת לדעת שהעסק שלכם רווחי וכדאי, פנו ליועץ עסקי שיבנה עבורכם תוכנית עסקית מסודרת. כך תדעו שאתם פותחים עסק משתלם.

       

    2. פתיחת עוסק פטור – תצטרכו לפתוח תיק במס הכנסה, מע"מ וביטוח לאומי.

       

    3. אם יש לכם מטבח גדול מתאים, תוכלו לעבוד מהבית.   

     

    1. רכישת ציוד – תדרשו לקנות תנור מיוחד, גז איכותי, מקפיא, מקרר, מוצרי חד פעמי: חמגשיות, תבניות, צלחות, סכו"ם ועוד.

       

    2. רכישת ביטוחי חובה – תדרשו לבטח את המקום וכן לרכוש פוליסת ביטוח עבורכם. מקום בו מבשלים כל היום, נתון לסיכונים ממשיים כמו שריפות חלילה. אל תוותרו על כך.

       

    3. מיתוג ופרסום – שווקו את העסק שלכם על ידי פרסום ממוקד. פנו למשרד פרסום מצליח לשיווק נכון. אל תחסכו ואל תתפזרו בכסף לשיווק. ככל שהשיווק יהיה מקצועי יותר, תרוויחו יותר.

ייעוץ עסקי למכירת אוכל ביתי מהבית 

    1. כשמקימים עסק חייבים לקחת את כל הנתונים בחשבון. הכירו אותנו, חברת המפתח לליווי והקמת עסקים. אנו כאן כדי ללוות את הקמת העסק שלכם עד להצלחה המרגשת. אנו נעשה הכל כדי שהעסק שלכם יפרח וישגשג. לקבלת ייעוץ עסקי ממומחה לעסקים בהקמה, דברו איתנו.