המדריך המלא לפתיחת נגריה בישראל
דף הבית » המדריך המלא לפתיחת נגריה בישראל
אוהבים ריח של עץ? אומנים בנשמה? תמיד חלמתם להיות נגרים? עכשיו זה בהישג יד. המומחים של חברת המפתח ללווי והקמת עסקים רוצים לעזור לכם להגשים חלומות. בדיוק בשביל זה כתבנו לכם את הפוסט הזה שיעזור לכם לראות איך אתם צריכים להתחיל להתקדם עם החלום שלכם. המשיכו לקרוא.
אפיון שוק הנגרות הישראלי
נתחיל עם זה שלמרות שהעולם שלנו כל כך מודרני, והכל היום נעשה אינטרנטי וממוחשב, שוק הנגרות לא נפגע כהוא זה ולא עתיד להיפגע. הלשכה המרכזית לתעסוקה טוענת שמספר הנגריות בארץ הם לא פחות מ3,000. מספר זה כנראה לא יהיה רלוונטי בעוד שנה כי בכל שנה נפתחות עוד ועוד נגריות וברוך ד' לכולם יש עבודה, מי יותר ומי פחות. שוק זה טומן בתוכו פוטנציאל אדיר כתוצאה ישירה משוק הדיור – הלהיט של ישראל. דירות חדשות נבנות כל הזמן ולכל דירה כזו צריך רהיטים. כך אפשר גם לעסוק גם עם פרויקטים מסודרים ולא עם אנשים פרטיים.
מה ההגדרה של מקצוע הנגרות?
במקצוע זה מעבדים עצים שונים ויוצרים מהם רהיטים, ארונות ובארצות מסוימות, גם בתים של ממש.
כמה עולה להקים נגריה?
ההוצאות עבור הקמת נגריה הם בסדר גודל של כ-270 אלף שקלים. במחיר כללנו את השיפוץ, תשלום עבור עובד לשנה, ביטוחים לשנה, השכרת נכס לשנה, השקעה בציוד עבור נגריה ועוד.
מה השלבים בהקמת עסק כזה?
כדי להקים עסק בתחום הנגרות אתם צריכים להכיר את השלבים שאתם עומדים לעבור. אנו במטרה להנגיש לכם את המידע ושלא יהיה אף פרט שיפתיע אתכם במהלך הקמת העסק.
- בראש ובראשונה תוכנית עסקית- תוכנית עסקית היא הדבר הראשון אותו אנחנו עושים לפני שאנחנו מקימים עסק. בלי זה אין עסק. בתוכנית זו אנחנו מפרטים את המטרות, היעדים והשלבים למימוש המטרה העסקית.
- מיקום- כמו שכולנו יודעים, מיקום העסק זה מילת המפתח שיעזור לעסק שלכם להצליח כבר מהיום הראשון. אנשים צריכים לראות את העסק שלכם כדי להכיר אותו.
- שיפוץ- כדי להתאים את הנכס לנגריה שלכם, הנכס צריך לעבור שיפוצים רציניים.
- גיוס עובדים- בתחילת העסק, אתם צריכים לפחות עובד אחד שיעזור לכם בשלבים הראשונים.
- הלוואות- כדי להקים עסק מעין זה, אתם צריכים הרבה מאוד כסף. מסתבר שאין לכם אותו ולכן תצטרכו לצאת בגיוס כספים כדי להתחיל לממן את העלויות הראשונות של העסק.
- התנהלות נכונה עם המלאי שלכם- יש תוכנות שעוזרות לעבוד עם מלאי כמו של חנות נגריה בצורה חסכונית במקום.
- רישיון עבודה- לא כל עסק טעון רישיון. כדי לפתוח נגריה, עליכם להוציא רישיון עבודה.
- שיתוף פעולה עם אדריכלים- כדי שיהיה לכם עבודה, לפחות בשלבים הראשונים של העסק, אתם צריכים להגיע למעצבי פנים שיפנו אליכם לקוחות.
- הקמת אתר אינטרנט- למרות שכל אחד יכול להקים אתר, אנשים אוהבים חנות שיש לה גם אתר אינטרנט. אנו בחברת המפתח ללווי והקמת עסקים עושים את השירות של הקמת אתר אינטרנט וכן קידומו בגוגל לחברות רבות, אתר אינטרנט עשוי להניב לכם מכירות רבות. הקליקו כאן.ֵ
- ביטוחים- אתם צריכים לרכוש את פוליסות הביטוח הבאות: ביטוח מבנה וביטוח תכולה, ביטוח כלפי צד ג', ביטוח חבות מעבידים. לפני שאתם רוכשים פוליסות ביטוח, תתייעצו עם סוכני ביטוח.
הציוד המינימלי אותו תצטרכו לרכוש לנגריה שלכם
- מיכשור לחיתוך עץ
- מכונות ליטוש
- מכונות המפעילות לחץ אויר
- כלי עבודה
- עמדות נגרות
- מחרטה
- סוגי מסורים שונים
- מכשיר לאיסוף הנסורת
- ציוד נוסף בהתאם לאופי העסק
לסיכום,
תחום הנגרות הוא תחום פיזי שאינו מתאים לכל אדם אלא רק למי שיש לו שתי ידיים ימניות כמו שאומרים. אם יש לכם את זה, ואתם רוצים להרוויח כסף טוב כמו שאפשר להרוויח רק מייצור ומכירות של מוצרים, אתם מוזמנים להתחיל להתבשל עם הרעיון.
הביקוש לנגריות בעולם המודרני של היום, רק הולך וגובר זאת כתוצאה מכך שאנשים נעשו מפונקים, ומדי כמה שנים מעוניינים לרהט חדר, למרות שהוא כבר מרוהט. דבר שבעבר הלא כל כך רחוק לא היה קיים.
הכירו את המומחים של חברת המפתח ללווי והקמת עסקים. אנו מתמחים בליווי והקמה של עסקים. יש לכם כבר עסק? אתם מוזמנים לפנות אלינו כדי שנשפר לכם את כל ההתנהלות העסקית ונמצא את פוטנציאל הרווחים מהעסק שלכם. לא צריך להיות קוסמים כדי לעשות את זה, רק צריך להכיר את התחום העסקי כמו שצריך.
אנו עוברים את התהליך הזה עם לקוחות באופן סדיר, ולכן יש לנו את הכלים לעזור גם לכם, מתוך הניסיון העשיר שצברנו. הקליקו כאן לתזמון הפגישה שלכם עם המומחים של חברת המפתח ללווי והקמת עסקים.